Yhdistelmähoidot

Syvärentoutus (75 min)

Hoito aloitetaan hoidettavan valitsemalla energiahoidolla ja hoidon syvärentouttavaa vaikutusta tehostetaan lyhyellä äänimaljahoito-osuudella. Hoito on erittäin rentouttava ja tasapainottava.

Vapaudu stressistä (75 min)

Hoito aloitetaan puhdistamall hoidettavan kehon energiakeskukset eli chakrat käyttämällä hoitavia kiviä ja heiluria. Tämä tehostaa sen jälkeen tehtävän äänimaljahoidon stressiä lievittävää ja rentouttavaa vaikutusta. Hoito on puhdistava, tasapainoittava ja antaa levollisen olotilan.

Hemmottele itseäsi (90 min)

Hoito aloitetaan taivaallisella enkelihoidolla, jossa enkelit tuovat energiansa hoidettavan avuksi ja varmistavat, että hänen sielunsa saa kaipaamansa hoidon. Hoito sisältää energian välittämisen, erittäin lempeän enkelin siipi hieronnan ja mahdollisten viestien kanavoinnin. Lopuksi hierotaan sydän chakran ja kasvojen alue aromaattisella hoitoöljyllä sekä nostetaan hoidettavalle enkelikortti. Hoito on eheyttävä ja lempeä.

Helli sydäntäsi (120 min)

Hoito aloitetaan ohjatulla Sisäisen lapsen -meditaatiolla, jossa lähetetään rakkautta ja huolenpitoa hoidettavan sisäiselle lapselle. Meditaation jälkeen tehdään chakrahoito, jossa keskitytään sydän chakran avaamiseen ja hoitamiseen. Lopuksi hellitään fyysisesti hieromalla sydän chakran ja kasvojen alue aromaattisella hoitoöljyllä. Hoito on rakkaudellinen ja sydäntä eheyttävä.

Tutkimusmatka itseen (120 min)

Hoito aloitetaan ohjatulla Oma enkeli -meditaatiolla, jossa hoidettavan on mahdollista tutustua omaan enkeliin. Meditaation jälkeen tehdään enkelihoito, jossa vastaanotetaan enkeleiden rakkautta ja ohjausta. Lopuksi hoidettava rentoutuu sointukylvyssä äänimaljojen harmoonisia ääniä kuunnellen. Hoito avaa hoidettavalle mahdollisuuden tutustua tutustua itseensä ja omiin valonauttajiin. Hoito on rakkaudellinen ja innostava tutkimusmatka.