Tyky-päivien ohjelmat

Työhyvinvointia ja-kykyä lisää työn sopiva tauottaminen ja hyväksi havaitut metodit palautua. Jokaisen palautumismekanismit ovat yksilölliset. Yritysten Tyky-päiviin voidaan räätälöidä ohjelma omien toiveidenne mukaisesti. Seuraavat esimerkkiohjelmat ovat suunnitellut tukemaan palautumista rentoutumisen ja tietoisen läsnäolon avulla.

Jooga + Sointukylpy (2 tuntia)

Jooga on erinomainen liikuntamuoto kaikille. Helppojen kaikille sopivien joogaliikeiden avulla vahvistetaan kehoa ja venytellään lihaksistoa. Rauhalliset liikkeet ja lempeä ohjaus rauhoittaa kehon ja mielen. Joogaharjoitusten jälkeen asetutaan lämpimien vilttien alle syvärentouttavaan äänimaljoilla tehtävään sointukylpyyn. Äänten ja värhtelyjen keskellä on lempeä olla.

Meditaatio + Sointukylpy ( 2 tuntia)

Sessio aloitetaan ohjatulla meditaatiolla, jossa ryhmä johdatetaan mielikuvamatkan avulla irti arjen kiireestä ja stressistä. Meditaatioharjoitusten avulla kohdistetaan ajatukset omaan sisimpään ja sitä kautta tietoiseen läsnäoloon. Meditaation jälkeen äänimaljoilla tehtävä sointukylpy auttaa pääsemään vahvempaan olemisen tilaan. Aika ja paikka unohtuu.

Luontoyhteys-retki (3 tuntia)

Luontoyhteys-retki tehdään yhdessä valittavaan sopivaan ulkoilukohteeseen. Retken aikana tehdään lyhyitä maadoittumis-, meditaatio- ja hengitysharjoituksia sekä opitaan luonnon hyvinvointivaikutuksista. Retki voimaannuttaa ja rauhoittaa mieltä. Osa retkestä tehdään hiljaisuuden vallitessa. Retkelle ei oteta mukaan puhelimia tai muita elektronisia laitteita. Retken aikana nautitaan yhteisesti retkieväät ja jaetaan kokemuksia luonnon syleilyyn vaipumisesta.

Täsmätietoiskut

Ohjelmaan voidaan lisätä myös tietoisku tyyppisiä tietopaketteja erilaisista hyvinvointiaiheista kuten “Uupumisen ehkäisy, mitä voit itse tehdä”, “Meditoinnin aakkoset ja terveyshyödyt”, “Työikäisen aivoterveyden hoito”. Tietoiskun kesto vaihtelee tyypillisesti 45 – 60 minuuttiin.

Ota yhteyttä niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!