Synty tarina

Vuonna 2019 uuvuin. Se oli kuin musta-aukko, johon tulin vedetyksi kokonaan, imu veti vain syvemmälle ja syvemmälle eikä valoa näkynyt missään. Lopulta tajusin etten selviä hengissä ilman, että hyppään kokonaan toiseen todellisuuteen. Ja niin hyppäsin – irtisanouduin ja jätin taakseni 30-vuotisen uran talous- ja liikkeenjohtotehtävissä. Taakse jäi myös johtoryhmätyöskentely ja rakentamani huipputiimi. Välillä tulee niitä ihmisiä ikävä.

Olen tuosta pimeästä ajasta kiitollinen, sen pakottamana sain syventyä henkiseen maailmaan, energiahoitoihin ja monenlaisiin muihin luonnollisiin hoitokeinoihin. Kävin paljon kursseja ja luin pinoja kirjallisuutta, kuuntelin podcasteja ja katsoin FB live lähetyksiä – olihan Korona-kevät. Pikkuhiljaa hoidot ja meditointi alkoivat tehota. Pääsin irti lääkkeistä (joita uupumusoireisiini oli määrätty vino pino), sain taas nukuttua ja elämä alkoi tuntua valoisammalta. Samalla ajatusmaailmani muuttui, tulin aiempaa tietoisemmaksi sielustani ja omasta arvomaailmastani. Löysin kutsumukseni auttaa ja hoitaa muita. Erityisen tärkeältä tuntui lähteä auttamaan työuupumuksesta kärsiviä, koska itse koin ettei työterveyshuollolla ollut kummoisia työkaluja tarjolla, lääkkeiden lisäksi.

Tuota elämäntehtävääni varten on perustettu Luova Joutilaisuus, käden ojennus kaikille uupuneille ja oman henkisen tien etsijöille!