Ryhmätapaamiset/-hoidot

Sointukylpy

Sointukylpy on ryhmille tehtävä äänimaljarentoutus. Sointukylvyssä harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattaa hoidettavan rentoutumaan, samalla keho ja mieli päästävät irti arjen huolista ja kiireistä.

Sointukylvyssä ryhmäläiset makaavat mukavasti joogamatoilla viltin alla. Ohjaajan viedessä heidät matkalle soittaen Tiibetiläisiä äänimaljoja, meditaatiokelloja, kongeja, kosheja, rumpuja ja sadekeppejä. Sointukylpy kestää noin 60 minuuttia.

Kokeile erilaisia soitukylpyjä!

  • Kehotietoisuus sointukylpy
  • Chakra sointykylpy
  • Alkuperäiskansojen sointukylpy
  • Tiibetiläinen sointukylpy

Enkeli-ilta

Enkeli-illat ovat noin kahden tunnin mittaisia ryhmätapaamisia, joissa illanvetäjä ohjaa enkeliaiheisen meditaation tai syvärentoutuksen, jonka jälkeen ryhmän jäsenet jakavat omia kokemuksiaan. Enkeli-illat ovat erittäin voimaannuttavia kokemuksia, joissa voit tavata toisia samanhenkisiä ihmisiä ja keskustella turvallisessa ympäristössä.

Meditaatiomatkat

Meditaatiomatkat ovat noin tunnin mittaisia ohjattuja meditaatioita, joissa käytetään hyväksi myös rumpuja ja äänimaljoja sekä muita luonnollisia soittimia. Meditaatiomatkalla ohjaaja vie ryhmän erilaisiin mielikuvitusympäristöihin joissa henkilöt voivat tutustua itseensä ja tuntemuksiinsa. Meditaation jälkeen ryhmäläiset jakavat kokemusiaan matkalta ja voivat oppia toistensa kokemuksista. Ryhmäillat ovat turvallisia ja niissä on rakkaudellinen toisiaan tukeva ilmapiiri.