Henkinen tuki – mentorointi

Yksin asioiden miettiminen tai toimintatapojen muuttaminen on haasteellista ja rankkaa. Kun tilanne on muutoinkin voimia kuluttava, kannattaa hankkia tukea niin asiat ratkeavat helpommin ja nopeammin.

Pyydä apua – meidän ei ole tarkoitus pärjätä yksin!

Alla on kolme esimerkkiä kertaluonteisista kolmen tunnin mentorointisessioista, joiden avulla voi saada tukea johonkin erityiskysymykseen tai voi kokeilla sopiiko mentorointi kyseiselle henkilölle.

Mentorointi-sessio esimerkit

  1. Oletko uupumisen riskiryhmässä? Miten voit ennalta ehkäistä omilla toimintavoilla? Sessio sisältää keskustelun henkilön nykytilanteesta, täsmäohjeita uupumisen ehkäisyyn tilanteen mukaan ja meditaatioharjoituksen.
  2. Tarvitsetko apua uniongelmiin? Sessio sisältää keskustelun henkilön nykytilanteesta, täsmäohjeita uneen vaikuttavien elämäntapojen muutokseen ja äänimaljahoidon.
  3. Miten voit edistää aivojen terveyttä? Sessio sisältää keskustelun henkilön nykytilanteesta, tietoa ja ohjeita aivoterveyden edistämiseen ja intuition herättely harjoituksen.

Mentorointisessiot toteutetaan henkilökohtaisina live-tapaamisina ja ne kestävät kolme tuntia.

Mentorointisession hinta on 290 euroa (sis.alv). Hinta sisältää tapaamisen aikana tehtävän harjoituksen tai hoidon sekä ohjeistus-/tietopaketin.