Energiahoidot

Kaikkialla ja kaikki on energiaa. Sinä olet energiaa ja sinussa on monia energiakeskuksia. Universaali elämän energia kuvataan energiana, joka virtaa jatkuvasti sekä itsessämme että ympärillämme ja jonka olemassa olon voi tuntea kehossa, mielessä ja elämässä yleensä. Tai voi tuntea jos sitä on vähän. Universaali energia yhdistää kaiken olevaisen ja mahdollistaa näin informaation olemisen ja liikkumisen yhtäaikaisesti ympäri universumia.

Energiahoidoilla tarkoitetaan monenlaisia hoitomenetelmiä (esim. Reiki-, Chakra- ja Enkelihoito), joissa vaikutetaan hoidettavan henkilön energiavirtoihin puhdistaen, voimistaen ja näin tasapainottaen hänen omaa energiatasoaan. Kun energia virtaa kehossa sopusuhtaisesti se auttaa kehoa pitämään huolta ja parantamaan itseään. Hoidossa hoitaja toimii universaalin elämän energian välittäjänä hoidettavaan.

Reiki-hoito

Reikin 5 periaatetta (Mikao Usui)

Juuri tänään..

…en murehdi.

… en vihastu.

… olen ystävällinen kaikille olennoille.

… ansaitsen elantoni rehellisesti.

… olen kiitollinen kaikesta.

Reiki on ikiaikainen parantamismuoto. Reikissä hoitaja välittää universaalia energia hoidettavalle ja vahvistaa vaikutusta erilaisia symboleita käyttämällä. Hoito rauhoittaa, energisoi ja antaa elinvoimaa. Hoito on erittäin lempeä ja tasapainottava. Usein hoidettavat tuntevat hoitajan kädet lämpiminä vaikka hoidossa ei koskettaisi kehoa.

Hoidossa hoidettava on hoitopöydällä, silmät kiinni ja viltin sisään käärittynä. Hoitaja välittää energiaa hoidettavan auraan ja kehoon välillä liikuttelemalla käsiä aurassa ja välillä kevyesti hieromalla kehoa. Hoito kestää noin 60 minuuttia.

Chakra-hoito

Ihmiskehossa on seitsemän pääenergiakeskusta eli chakraa, kullakin niistä on omat fysiologiset, psykologiset ja henkiset tehtävänsä. Kun chakrat toimivat, olet onnellinen ja hyvinvoiva. Tukokset chakroissa voivat aiheuttaa ahdistusta, masennusta ja fyysisiä vaivoja. Chakrat ovat osa hormonisäätelyjärjestelmää ja vaikuttavat myös hormonitasapainoon. Chakroihin tallentuvat kaikki muistot ja tunteet elämän eri tapahtumista, hoitamalla chakroja voi myös hoitaa ja vapauttaa negatiivisia tukoksia.

Chakrahoidossa käytetään apuna energian virtauttamisen lisäksi mm. hoitavia kiviä, heilureita, eteerisiä tuoksuja ja värejä. Hoidossa hoidettava lepää hoitopöydällä viltin alla aluksi vatsamakuulla ja lopuksi selinmakuulla. Hoito kestää noin 60 minuuttia.

Enkeli-hoito

Jokaisella meistä on oma enkeli – tunnetko jo omasi?

Enkelihoito on energiahoito, johon kutsutaan mukaan enkelit. Enkelien energia auttaa lempeästi hoidettavaa kohtaamaan asioita, jotka tuntuvat raskailta ja joiden tarkoituksena on auttaa hoidettavan sielua tämän elämän oppiläksyissä. Enkelihoidossa hoidettava lepää enkelien rakkaudessa ja saa mahdollisuuden kuunnella omaa sisintä ja sen viestejä. Enkelit myös auttavat ja tukevat hoidettavaa tuoamlla viestejä henkimaailmasta.

Enkelihoito on lempeä, turvallinen ja rentouttava. Hoidon jälkeen hoidettavat kokevat saaneensa selkeyttä asioihin, tuntevat itsensä levollisiksi ja rakastetuiksi. Enkelihhoito voi avata myös hoidettavan halun oman henkisen tien etsimiseen.

Enkelihoidossa hoidettava lepää hoitopöydällä vilttiin kiedottuna, hoitajan kanavoidessa enkelien hoitavaa energiaa ja viestejä. Hoidon lopuksi hoitaja ja hoidettava keskustelevat enkeleiden viesteistä ja hoidettava nostaa itselleen enkelikortin. Hoito kestää noin 60 minuuttia.

Energiahoidot koirille

Eläimillä on samantyyppinen energiajärjestelmä ja energiakeskukset kuin ihmisillä. Myös ne nauttivat ja hyötyvät energiahoidoista. Koirien energiahoidot kestävät yleensä lyhyemmän aikaa kuin ihmisillä, riippuen koiran koosta ja energian tasapainoituksen tarpeesta. Koirat näyttävät käytöksellään kun hoidontarve on täytetty.

Koiran energiakeskukset

Koiran hoito tapahtuu yleensä sen omassa kotona, rauhallisessa tilassa. Koira on hyvä ulkoiluttaa ennen hoitoa ja myös sen jälkeen, koska energiahoito saa sen nesteet liikkeelle. Samoin on tärkeää huolehtia, että sillä on tarpeellinen määrä raikasta vettä tarjolla hoidon jälkeen.